Tel.: 93 888 90 09 | 606 51 65 83 (Josep) | info@rocllarg.com

Calçotades

 • Aquesta temporada et regalem els calçots!

  Aquesta temporada et regalem els calçots!

  Publicat 15/01/2014 per a Calçotades, Festes típiques, Gastronomia Amb | Cap comentari

  La temporada de calçots ja és aquí, i a Roc Llarg i a Mas Reig ja tenim les brases a punt perquè pugueu gaudir d’aquesta tradició catalana amb un bon ambient i amb una molt bona companyia.

  Si sou un grup de fins a 15 persones i esteu pensant de fer una bona calçotada, no dubteu en reservar a Mas Reig, que els calçots els regala la casa! Però no patiu si sou més de 15 persones perquè a Roc Llarg hi tindreu cabuda.

  Durant aquests mesos veniu a Mas Reig o a Roc Llarg que els calçots surten de franc! Posem a la vostra disposició un menjador i les brases perquè vosaltres mateixos pugueu preparar aquest deliciós plat i la salvitxada, la típica salsa que l’acompanya.

  Els calçots que us portaré són collits directament de Planes Bones, i de ben segur que us en llepareu els dits! Si estàs pensant en celebrar una calçotada en grup no deixis escapar aquesta oferta per passar-ho d’allò més bé amb els teus a la nostra masia rural, el balcó de la Plana de Vic.

  Aprofita ara i fes la teva reserva trucant al 93 888 90 09 o bé al 606 51 65 83. Si ho prefereixes, pots reservar via correu electrònic a info@masreig.com i/o info@rocllarg.com, o bé entrant a la pàgina web www.casesruralsvic.com.

  Bon profit!

  Aquí us deixo un vídeo sobre com es cultiven i cullen els calçots i com es prepara la salsa típica, per cert, imprescindible!

Deixa un comentari


Pots ser el primer. Encara no hi ha comentaris!

Subscriu-te a les últimes notícies via e-mail:

Sou un grup reduït? -Clica aquí per veure el Xalet Mas Reig-

Disseny web: laperruquera.com